Τι προσφέρουμε;

Η κατασκευή ιστοσελίδων – παρά την ύπαρξη της DARC Software και παρότι
γίνεται από προγραμματιστές – υλοποιείται από την DARC Advertising, γιατί
αντιμετωπίζουμε κάθε ιστοσελίδα ως διαφημιστικό εργαλείο.

Στην ενότητα αυτή θα καλύψουμε τα εξής θέματα:

Στα τρία πρώτα πακέτα η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι το
εικαστικό αποτέλεσμα, ενώ η Concept αποτυπώνει ουσιαστικά σε
ένα website την επικοινωνιακή στρατηγική και την φιλοσοφία της
εταιρείας σας.

UI UX

Σε μια ιστοσελίδα κεντρικό ρόλο παίζουν τα λεγόμενα UI (User Interface) και UX (User Experience). Το User Experience είναι ένα σύνολο λειτουργιών της ιστοσελίδας που αναπτύσσονται για να διευκολύνουν την περιήγηση και λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες και το σκοπό για τον οποίο ο χρήστης θέλει να πλοηγηθεί. Αφορά παραμέτρους όπως τα σημεία όπου θα πατήσει «κλικ» ο χρήστης για να περιηγηθεί στις επιμέρους υποσελίδες, τον τρόπο που θα φτάσει στις πληροφορίες, την δομή της ιστοσελίδας, τον τρόπο που ο χρήστης αλληεπιδρά με αυτή.

Το User Interface περιλαμβάνει τον οπτικό σχεδιασμό και την γραφιστική μορφοποίηση των στοιχείων του User Experience με τέτοιο τρόπο ώστε το site να έχει μια ελκυστική εικόνα που θα συνδέει Branding, αισθητική και λειτουργικότητα. Π.χ. Interface μπορεί να είναι η μορφή που έχουν τα διάφορα «κουμπιά« της ιστοσελίδας, ο τρόπος που εμφανίζονται οι πληροφορίες, τα γραφιστικά αντικείμενα κ.ά. 

Με τον αρμονικό συνδυασμό του UX με το UI στον σχεδιασμό και την κατασκευή, μια ιστοσελίδα έχει την κατάλληλη λειτουργικότητα, γίνεται φιλική προς τον χρήστη, αποκτά μια συγκεκριμένη «ταυτότητα» που αποτυπώνει σχεδιαστικά και την ταυτότητα της ίδιας της εταιρείας, ενώ όλα τα παραπάνω οδηγούν τελικά σε μια αναβαθμισμένη εμπειρία περιήγησης για το χρήστη.  

Basic

Με την Basic κατασκευή ο Web Developer χρησιμοποιεί ένα θέµα το οποίο σας παρουσιάζεται απευθείας στο στάδιο του development. Με την Basic ιστοσελίδα αποκτάτε την τόσο σηµαντική πλέον παρουσία στο διαδίκτυο που επιβάλλεται όλες οι επιχειρήσεις να έχουν. H Basic ιστοσελίδα διαθέτει λίγες υπoσελίδες περιεχόμενο και συνιστάται για επιχειρήσεις που δεν έχουν καθόλου παρουσία στο διαδίκτυο. Μια βασική κατασκευή θα καλύψει την έλλειψη της διαδικτυακής παρουσίας μειώνοντας το ανταγωνιστικό μειονέκτημα που δημιουργεί η έλλειψη αυτή.

Premium

Στην Premium κατασκευή προστίθεται πλέον και ο Web Designer ο οποίος έχοντας εκπαιδευτεί στην γραφιστική και στο development μπορεί να συνεργαστεί με τον web developer και μαζί να προσαρμόσουν πλέον στα μέτρα σας μια πρόταση η οποία σας παρουσιάζεται απευθείας στο στάδιο του development. Οι Premium ιστοσελίδες διακρίνονται για την αισθητική τους και είναι προσεγμένες κατασκευές με πλούσιο αριθμό υποσελίδων που μπορούν να φιλοξενήσουν και τις πιο απαιτητικές επιχειρήσεις. Πρακτικά η Basic και η Premium μοιάζουν πάρα πολύ, γιατί χρησιμοποιούμε ένα έτοιμο θέμα. Η διαφορά έχει να κάνει με τον αριθμό των υποσελίδων και με την λειτουργική και αισθητική προσαρμογή του θέματος στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό από το ίδιο το θέμα, Κατά κάποιο τρόπο δηλαδή η Premium είναι μια ανεπτυγμένη μορφή της Basic.

Custom

Στην Custom ιστοσελίδα στην ομάδα προστίθεται ο Art Director και οι γραφίστες οι οποίοι προχωρούν σε μια μοναδική για εσάς κατασκευή σχεδιασμένη στο χέρι. Το mockup (απεικόνιση της κατασκευής πριν αυτή πάει στο στάδιο του development) σας παρουσιάζεται σε μορφή εικόνας και με αυτόν τον τρόπο ξεκινάει η κατασκευή του δικού σας μοναδικού εικαστικού για το site. Στην Custom κατασκευή οι δυνατότητες είναι πολλές και το αποτέλεσμα πάντα πλούσιο, αφού διαθέτει μεγάλο αριθμό υποσελίδων.

Με τον Custom σχεδιασμό έχετε μια μοναδική στον κόσμο ιστοσελίδα προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες σας και φτιαγμένη ώστε να προβάλλει όπως ακριβώς θέλετε το προφίλ και την φιλοσοφία σας. Είναι πολύ σημαντικό ότι η διαδικασία με την Custom ιστοσελίδα περιλαμβάνει το mockup, δηλαδή τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας ψηφιακά, όπως ακριβώς θα σχεδιάζαμε ένα έντυπο από το μηδέν. Τα mockups παρουσιάζονται στον πελάτη προς έγκριση εξασφαλίζοντας ότι ο πελάτης θα δει και θα εγκρίνει το εικαστικό αποτέλεσμα πριν ακόμα προχωρήσουμε στο στάδιο του development.

Concept

Η Concept ιστοσελίδα αποτελείται από υπηρεσίες δύο τελείως διαφορετικών
τομέων της εταιρείας μας, του Web development department και του
Advertising department. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την
σελίδα που ανήκει στο διαφημιστικό department εδώ.

Η Concept ιστοσελίδα αποτελείται από υπηρεσίες δύο
τελείως διαφορετικών τομέων της εταιρείας μας, του
Web development department και του Advertising department.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την
σελίδα που ανήκει στο διαφημιστικό department εδώ.

Eshop

Το e-shop δημιουργείται από το τμήμα του Web Development και συχνά και με τη συμβολή του τμήματος Visual Communications συνεργάζονται στενά για να σας δώσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Εάν ωστόσο η επιχείρησή σας χρειάζεται κάτι παραπάνω, με την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτει η ομάδα μας, μπορεί να σας καθοδηγήσει να επιλέξετε από μια σειρά εργαλείων που σας ταιριάζει. Επίσης, τα μαθήματα διαχείρισης του e-shop σας που έχουμε φτιάξει ειδικά για τους πελάτες μας, εξελίσσονται συνεχώς για να σας δώσουν περισσότερο έλεγχο πάνω στο κατάστημά σας. 

Totally Custom

Mια Totally Custom ιστοσελίδα δεν χτίζεται πάνω σε κάποιο CMS αλλά αποτελεί κατασκευή που είναι γραμμένη σε πρωτοτυπο κώδικα 100%. Οι δυνατότητες σε μια τέτοια ιστοσελίδα είναι απεριόριστες, καθώς πλέον φεύγουμε από την λογική του website και περνάμε στην λογική του software. 

Επισκεφτείτε την DARC SOFT.

Τεχνική Υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη αφορά πεντε βασικά πράγματα

Φιλοξενία σε ταχύτατο server με 99,9% uptime. Αυτό σημαίνει ότι το 99,9% του συνολικού χρόνου ο σέρβερ είναι ανεβασμένος ενώ μόνο 0,1% του χρόνου μπορεί να πέσει για αναβαθμίσεις που συνήθως γίνονται αργά το βράδυ.

Αναβαθμίσεις ιστοσελίδας! Είναι σημαντικό να ξεχωρίσουμε την συντήρηση του server από την συντήρηση της ιστοσελίδας. Πολλοί πελάτες μπερδεύουν το καθαρό hosting (π.χ. παπάκι) με το κόστος τεχνικής υποστήριξης που παρέχουμε εμείς στις κατασκευές μας. Το πρώτο όμως αυτό περιλαμβάνει μόνο τον server και την υποστήριξη του. Aν η ιστοσελίδα πέσει λόγω ενός τεχνικού προβλήματος της σελίδας, θα ζητήσουν από τον πελάτη να την φτιάξει μόνος του, πράγμα που συνήθως σημαίνει να βρει κάποιον developer. Επειδή ο κατασκευαστής είναι ο καθόλα αρμόδιος, ο πελάτης θα πρέπει να απευθυνθεί σε αυτόν, όμως μια εφάπαξ χρέωση μπορεί να κοστίζει από δεκάδες μέχρι εκατοντάδες ευρώ αφού λόγω έλλειψης ευθύνης συντήρησης τα προβλήματα μπορούν να είναι πολλά. Γενικά το συμβόλαιο συντήρησης – hosting είναι ο μόνος σίγουρος και οικονομικός τρόπος να ξέρει ένας πελάτης ότι η ιστοσελίδα του θα δουλεύει απρόσκοπτα.

Παρέχουμε 365 μέρες τεχνική υποστήριξη (συμπεριλαμβάνονται αργίες, γιορτές Πάσχα, Χριστουγέννων). Δεν υπάρχει μέρα που να μην υποστηρίζουμε τεχνικά την ιστοσελίδα για οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα δημιουργηθεί στην λειτουργία της.

1. Helpdesk εργάσιμες ημέρες από τις 9 μέχρι τις 6 για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια χρειαστείτε στην χρήση της δυναμικής ιστοσελίδας σας.
2. Ανανέωση domain name ώστε να μην μείνει ποτέ εκκρεμής η κατοχύρωση, καθώς έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα απαγωγής των domain names.. Απαγωγή σημαίνει ότι κάποιος προπληρώνει το domain έτσι ώστε όταν λήξει να έρθει στην κατοχή του. Το πρόβλημα είναι ότι μετά συνήθως ζητά χρήματα από τον πελάτη που έχασε το domain. Είναι καθόλα νόμιμο λοιπόν να το πουλήσει όσο θέλει και μπορεί να ζητήσει 1.000 ευρώ για το domain το οποίο αγόρασε μόλις 15 ευρώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας γιατί θέλετε το δικό σας website να
είναι όμορφο, τεχνικά άρτιο, αποδοτικό και να υποστηρίζεται
τεχνικά 365 ημέρες.